Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(en någonting-text. ska försöka renodla det jag lägger upp här vad det lider. men eftersom jag är ny testar jag lite gamla saker.)


Han vände

Han hade packat väskan för tre dagar. Eller två.
Beroende på om han skulle spilla på skjortan eller ej.
På väg ut i taxin kollar han mobilen och ser \"ett missat samtal\" lysa.

Men han ringde aldrig.

Han vände tillbaka upp istället. Packade upp väskan.
Gjorde en ostsmörgås, la sig på soffan och zappade mellan Discovery och Kanal 5.

Och det ringde aldrig tillbaka heller.




Övriga genrer av Popnoerd
Läst 407 gånger
Publicerad 2007-01-04 12:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
orka närvara..
man zappas mellan
sig själv och
sitt eget huvud
mm.
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Popnoerd