Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kollektivtrafik

Tågen går varje morgon

Fast jag har inget jobb som kräver tågtransport

Så jag missar dem aldrig
Fast det händer ibland




Fri vers av Popnoerd
Läst 296 gånger
Publicerad 2007-08-31 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Popnoerd