Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


att fortsätta fortsätta





väntan
över

dags att börja
på ny kula

men aldrig
sätta den i rullning

som

alltid
förr







Fri vers av Popnoerd
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-01-22 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Popnoerd