Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta är skrivt av en kille som ja tycker tänker rätt...=)


tänk på de possetiva=)

1.
Hur tjejer alltid luktar gott trots att det bara är schampo

2.
Hur deras huvuden passar så bra mot ens axel

3.
Hur söta de är när de sover

4.
Hur bra det känns att ha dom I sin famn

5.
Sättet dom kan kyssa en och plötsligt är allt
I världen rätt

6.
Hur söta dom är när de äter

7.
Sättet dom tar timmar på sig att klä sig
men i slutändan är det alltid värt väntan

8.
Hur dom alltid är varma när det är 30 minus ute

9.
Sättet de ser ut, oavsett vad de har på sig

10.
Hur dom alltid väntar på komplimanger,
trots att både vet att man tycker att de är
det vackraste som finns på jorden,

11.
Hur söta de är när de bråkar

12.
Sättet deras hand alltid lyckas hitta vägen till ens egen

13.
Sättet de ler på

14.
Sättet man känner när man ser deras namn på
telefonsvararen efter en fight

15.
Sättet de kysser en så fort man gjort något bra

16.
Sättet de kysser än när man säger att man älskar dem.

17.
Helt enkelt
Sättet de kysser en

18.
Sättet dom faller in i ens famn när de gråter

19.
Sättet de ursäktar för att gråtit over något mesigt

20.
Sättet de säger ”Jag saknar dig”

21.
Sättet man saknar dem.

22.
Sättet deras tårar gör så att man vill
ändra världen så att hon inte får ont längre
Och oavsett hur mycket man hatar dem,
älskar dem eller vill att de ska dö
vet man att man själv skulle dö utan dem.
För en gång i sitt liv, oavsett vad de var för världen
Blir de allt för en själv.
När man ser de i ögonen, reser man till djupet
av själen och man säger en miljon saker utan ett ljud
och inser att man oundvikligt blir överväldigad av deras
rytmiskt slående hjärta.
Vi älskar dem av en miljon orsaker, inget papper
kan beskriva fullt hur mycket, det hör inte till sinnet
utan till hjärtat
En känsla,
Endast upplevd.




Fri vers av *moonlight*
Läst 380 gånger
Publicerad 2007-01-04 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*moonlight*
*moonlight*