Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem orkar med en vuxen bebis ?


Adoption

En näve
grus
i din mun

För du är väl
en barnunge ?

Blöjor,nappar
och barnvagn är packat

Nu återstår
bara att
se vem som vill adoptera

( knappast Madonna )




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-01-04 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan