Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu dör jag

Det lilla plingande ljudet med eftertoning kom
Jag kollade... inget där
Jag vände mig om igen, in i väggen och försvann för sista gången, in i mina drömmar




Bunden vers (Haiku) av BeasFantastiskaNoveller
Läst 412 gånger
Publicerad 2007-01-04 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BeasFantastiskaNoveller
BeasFantastiskaNoveller