Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så dålig på att komma på namn..

Du är alldedes för stark

Vad ska jag göra?

Tiden är ute.




Fri vers av BeasFantastiskaNoveller
Läst 449 gånger
Publicerad 2007-12-13 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BeasFantastiskaNoveller
BeasFantastiskaNoveller