Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hihiih

Vart du än tar vägen ska du veta
att jag tänker på dig.
När du är på andra sidan jordklotet
tänker jag på dig.
När du sitter vid din dator
tänker jag på dig.

Allting påminner mig om dig;
Alex, Alex randiga golv, Alex bordskanter, Alex dator, min dator, Emelie, Saga, längdskidåkning, mina torgvantar, min väska, spaghetti och köttfärsås, glass, dumle..
du kommer alltid att stanna kvar i mina tankar.

Jag önskar att jag får hålla om dig när jag vill,
jag önskar att jag fick säga till dig hur mycket jag älskade dig varje dag,
att få ha dig vid min sida varje dag,
och att du gillar mig. Bara mig.
Och att du skulle säga det.

Jag önskar att vi kunde göra vad vi ville när vi ville.
Jag önskar att jag fick sitta eller stå vid dig hela tiden, följa varende steg du tog. Göra vågade saker, och sedan inte skämmas för det.
Som att sjunga karaoke för full hals med öppen dörr.




Fri vers av BeasFantastiskaNoveller
Läst 463 gånger
Publicerad 2007-12-02 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BeasFantastiskaNoveller
BeasFantastiskaNoveller