Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄLSKLING<33

Du försvann i ett vatten hål,
du försvann ner i ett hav,
ett hav av strömmar,
ett hav av hat. Men du är
fortfarande kvar, i mitt hjärta
och botten av det bottenlösa havet ...




Fri vers av BeasFantastiskaNoveller
Läst 438 gånger
Publicerad 2007-01-04 22:24



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
*gillar* att det är lite ljust i det mörka i dikten:)
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

BeasFantastiskaNoveller
BeasFantastiskaNoveller