Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oroliga frågor till dig, <33

Väcker du mig om jag somnar om?
Tror du på mig, om jag endå säger nåt som är osannolikt?
Skrattar du åt mina skämt?
Kramar du mig innan jag ska somna?
Svarar du på mina frågor, även om dom är dumma?
Vill du endå ha mig ifall jag får finnar i hela ansiktet?
Går du på min begravning om jag dör?
Lovar du att besöka mig då i himmelen?
Tröstar du mig om jag oroar mig för mycket?




Fri vers av BeasFantastiskaNoveller
Läst 400 gånger
Publicerad 2007-01-04 22:35



Bookmark and Share


    Nattviol
En bön
om att få finnas till
vara älskad
i självklarhetens ljus!
Den var fin!
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

BeasFantastiskaNoveller
BeasFantastiskaNoveller