Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åt helvete !

Mina lungor är
skrikfärdiga,
mitt hjärta är fyllt
utav lögner

Min hjärna
är överbelastad
min tro
är otrogen

Fast
allt detta
rör bara
en enda
person

Det har ingenting att
göra med himmelen

För denna person
kan fara
åt helvete

Se mitt fuckofffinger
som biljetten




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-01-05 19:53



Bookmark and Share


    wilja
rivig och skön. tydlig biljett till det heta resmålet du!
2007-01-05

    Charlotte S
Det är skönt att var arg och det är skönt att läsa något argt. Bara det inte stannar vid argt! Bra skrivet!
2007-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan