Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jaa... Vad ska man säga..!?


älskar dig fortfarande...

Du har en plats i mitt hjärta.
En plats fylld med både glädje och smärta.
Den delen kan du aldrig ta ifrån mig.
Inte ens om någon annan skulle få dig.
Nej, dig kommer jag aldrig att glömma för i mitt hjärta ska jag dig gömma.
I ett hörn kommer du alltid att finnas för du är en människa jag vill minnas.
Tro det eller ej, jag kommer alltid att älska dig!




Övriga genrer av P-lina
Läst 363 gånger
Publicerad 2007-01-05 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

P-lina