Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill ha dig...

Tänk på allt som händer,
tänk på allt du gör.
Ett ljus nu jag tänder,
när tänka på dig är allt jag gör.

Allt du gjorde, allt du sa,
allt som hände, allt som va.
Jag vill ha dig tillbaka,
jag vill att du ska vara min,
Du är ju min kaka,
å jag vill vara din.!

Älskar dig så,
du är mitt allt,
Önskar du kunde förstå,
att utan dig är det så kallt.




Övriga genrer av P-lina
Läst 324 gånger
Publicerad 2007-01-09 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

P-lina