Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten flicka..

Liten flicka söt som rosen,
kysser pojken mitt på nosen,
hon är liten men det går,
när hon står på pojkens tår...




Övriga genrer av P-lina
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-02-19 18:44



Bookmark and Share


  Gawain
Hur fantastiskt söt som helst, otroligt häftig!
Så... oväntad... :)
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

P-lina