Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regnet dränkte alla träd

Kommer du ihåg när det regnade,
det vägrade sluta.
Det forsade ned och dränkte
alla träd.

Kommer du ihåg när det regnade,
träden viskade ditt namn.
Vi kunde inget göra för att
rädda dem

Kommer du ihåg när det regnade,
du sa att livet har sin gång.
Att allting någon gång var tvunget
att nå ett slut.

Kommer du ihåg när det regnade,
hur träden bröts itu.
Besvikna och svikna (du vet)
de är borta nu

Kommer du ihåg hur det regnade
när allting tog slut.
Besvikna och svikna, när
vi gick itu.




Fri vers av sachie
Läst 426 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-01-05 23:19



Bookmark and Share


    Tuva Lisa**
vacker (:
2007-02-02

  Mackan
Vacker dikt
får en att reflektera över att allt har ett slut
vilket är sorgligt men ofrånkomligt
det gäller att ta vara på det som är
så man inte helt slukas av det som var
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie