Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett förfruset inre





När lågan har slocknat.
När mörkret har fallit
och när viljan trampat på förväntningarna,
då återstår endast tomma vägar.


När du ensam irrar runt i en skara människor
utan att ha styrkan att fråga efter den rätta vägen.
Då andas du utan att känna dina andetag,
då slår ditt hjärta utan slag.





Fri vers av sabina
Läst 496 gånger
Publicerad 2007-01-06 14:14



Bookmark and Share


  Gawain
Du skriver om en smärta som verkligen känns svart...

Bra som skam gör du det oxå! *gillar*
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

sabina
sabina