Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggan av mitt eget JAG



Livet betraktat genom minnets speglar,
dominerar.

Den efterlängtade,
stråle av ljus
har spridit sitt sken.

Mörkrets slöja,
har lämnat
drömmarnas landskap.

Livet har,
slagit upp sina portar.

Oskuldfullhetens ansikte,
är sanningens,
uppriktighetens,
spegelbild.




Fri vers av sabina
Läst 390 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-07 15:06



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Tankvärt.
Ibland då man verkligen är oskyldig känner man sig skyldig endå, kanske är jag skuggan eller spegeln. Men jag strävar efter att vara sanningen
2007-01-07

  Gawain
Din text andas av kraft så det känns långväga in... :)
2007-01-07

  Dilsewat
Vackert. Jag gillar spegelbilder, reflektioner...
Ljus, mörker sken slöjor, dina nyckelord är mig inte främmande!
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

sabina
sabina