Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Let darkness devour me Once again I shall taste the bittersweet


regression

Let darkness devour me
Once again I shall taste the bittersweet
intoxicant which I\'ve been cursed with.
It will place it\'s veil over my eyes
to make me see but darkness in all
Sleepless nights of hellish fantasies
Paranoid delusions haunting my thoughts
\'til I can\'t stand to see you anymore
Sweet loneliness becomes too intense for me to bare
But shame keeps me from my friends

I\'m left here with my worst enemy,

by myself...




Fri vers av Erik
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-01-07 03:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik
Erik