Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett overkligt rus

Vandrar långsamt fram genom min tjocka dimma
Önskar att all smärta kunde försvinna
Lämna mig ifred för en kort sekund
Låt mig andas, pusta ut en liten stund

Jag vill slippa mitt ständiga, overkliga rus
Få se klart återigen och få sköljas av dagens ljus
Istället får jag skölja mig i flaskans brus
Fast jag vet att allt blir värre för varje krus

Lämna känslorna i farstun så att du inte stör
Alla falska bilder av en värld av lycka svept i änglakör
En illusion som är vida accepterad
Håll den samman, bidra icke till att den blir demolerad

Då faller svenssons liv helt samman
Och själmordet är nära
Dör lite varje dag
Är det bara jag?




Fri vers av Erik
Läst 392 gånger
Publicerad 2005-07-25 16:24



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Bra rim och stark text!
och jadu akta stackars svensson! är ju en jag (Svensson Rosberg heter jag dock) :P
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Erik
Erik