Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Föspk att inte deppa om du har en dålig dag


Du är älskad

Jag har nu levt mitt liv i 19 vårar
och det har blivit både skratt och tårar
vad jag har lärt mig under denna tid
är att vänner ofta inte är för alltid
äkta kärlek kan så plötsligt vara borta
lyckliga stunder känns ibland så korta

Om det känns ibland som om ingen bryr sig
kom då ihåg att dina vänner älskar dig
vänner som är med dig i vått och torrt
kommer aldrig någonsin att hålla dig kort
det finns ord som sårar mer än du tror
det finns ord som gör att ditt hat gror

Men minns då att dagarna du helst vill dö
är ofta styrda av det bittra hatets frö
de dåliga dagarna är ju också ditt liv
de är precis som de goda dagarna en giv
ty dig till familjen och vännerna då
för dom har den finaste gåvan du kan få

Dom älskar dig




Fri vers av Annica
Läst 308 gånger
Publicerad 2007-01-08 14:16



Bookmark and Share


    Jennie1127
jättefint!
vill också kunna rimma utan att det låter förjävligt :D
2007-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Annica
Annica