Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker du komma till mig?

Jag tittar ner mot gatlyktan,
ser skuggor som snabbt passerar ljuset.
Är det du som kommer?

Jag står och väntar,
suckar och väntar.
Tänker du komma till mig?

Mina händer minns fortfarande,
även min mun minns.
Du har väl inte glömt mig?

Tiden går och jag står kvar.
Färre skuggor passerar lyktans sken.
Tänker du komma till mig...
imorgon?




Fri vers av Emeli Persson
Läst 352 gånger
Publicerad 2007-01-08 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emeli Persson