Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en endaste dag

Jag drömmer om att vakna
helt naken på en strand.
Utan alla måste,
utan alla band.

Jag drömmer om att vakna
och bara få vara jag.
Utan allt det tillgjorda,
utan alla krav.

Jag drömmer om att få vakna,
framför en spegel.
Se mitt egna öga
utan sand bara,
en endaste dag.




Fri vers av sachie
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-01-08 21:53



Bookmark and Share


  stefan.g
Härlig, lite vemodig men ändå så riktigt skön att läsa.Tack för läsningen!
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie