Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midvinterhaiku


Vintern är grönmild
Tjäle endast i min själ
Men det räcker så




Bunden vers (Haiku) av Snigel
Läst 308 gånger
Publicerad 2007-01-08 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snigel
Snigel