Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En birr

en smutsig
till den trasige
för att bli renare

den renande räckte inte
den trasige blev många
och jag vände, smutsigare




Fri vers av Snigel
Läst 283 gånger
Publicerad 2007-01-10 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snigel
Snigel