Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


timglas

En sekund av evigheten.
En timme av mitt liv.
En natt En dag.
Det är vi.

Tolv sekunder av evighet.
12 månader av ett liv.
En natt En dag
Det är vi?

Oändliga sekunder,
sanden sinar ut.
En natt En dag.
Är det vi?

Tomma sekunder,
Glaset är tomt
En natt En dag.


Förlåt

Jag klarar det inte mer.




Fri vers av sachie
Läst 230 gånger
Publicerad 2007-01-09 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie