Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta har jag kommit, pågrund av mina hårda år som mobb offer. Detta har jag lärt mig att ge upp.


Varför tar du detta?

Dem man håller kär, kommer att försvinna tvärt.
Du märker inget, men du kommer alltid få reda på det.

Livet går vidare ändå utan de man håller kär.
Du kanske älskar dom, men dom kan inte hållas vid liv så länge man vill.

Högre krafter leker med våra liv som vi våre leksaker.
Ingen verkar bry sig om oss som lever och försöker göra det bättre.

Ett liv, två liv eller 3 liv, varför bryr sig ingen för?
Ingen bryr sig för du bryr dig inte heller.

Du vet inte känslan att bli älskad eller att vara älskad.
Känner du det?

Att du inte tänker tillräckligt långt, du måste vissa att du vill bli äskad och vill också ge kärlek till andra.

Ge ditt liv till de du håller kär, så kommer de ge sitt liv för dig.

Never Give Up! I Will not!




Fri vers av Von Fontan
Läst 399 gånger
Publicerad 2007-01-09 21:32



Bookmark and Share


    Nike
börja samarbeta med den högre makten
and you will be saved... som ace ventura skulle ha sagt...
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Von Fontan