Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är vi döda eller levande!


Död eller levande!

Döda, levande.
Kraftiga dödsfall som händer dagens början och slut.

Mäktiga händelser som vi gör vid livets början och slut.

Kommer vi komma ihåg allt det goda och onda vi har gått igenom.

Eller kommer vi för alltid se in i ett svarthål.

Livet ser på oss på sammavis som döden gör.

Vi går igenom både livet och döden.

Alla gör det samma.

Men ändå vill man aldrig liva eller dö ensam




Fri vers av Von Fontan
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-25 09:37



Bookmark and Share


  ElinÄlskarDikter
såå fin : )))))
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Von Fontan