Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad tittar dom på?!

Vad tittar dom på? Jäklar va pinsamt, har jag nått i näsan? Nä, ingenting där. Va fan glor dom på?! Dom tittar på mig o viskar. Ja, jag kommer precis från jobbet och jag är kanske inte i mitt esse just nu. Sluta glo! Vad fnissar dom om?
Men vänta, dom ler ju? Ja dom ler! Dom tittar på mig, viskar och ler. Dom kanske tycker att jag är snygg? Är jag det? Ja, arbetskläderna gör mig kanske lite manligare. Flörtade hon precis där? En snabb flört? Fan, jag är nog ganska snygg ändå, här där jag sitter o dricker mitt kaffe. Jag har ganska grova händer, manliga. Och skägg, det tycker brudar är sexigt. Yay, Danne the stud! Jäklar va bra jag mår.

...sen vände jag mig om. Fan också




Övriga genrer av Nhero
Läst 461 gånger
Publicerad 2007-01-10 01:52



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Härlig liten betraktelse!
Klart de tittar på dig :)
/Åsa
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Nhero
Nhero