Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stod i duschen o helt plötsligt hade jag alla orden i skallen.


Taggig

Jag önskar att jag kunde sätta mig närmare dig.
Du ser så bra ut och verkar så trevlig men det går inte.

Jag skulle gärna ta hand om dig om jag kunde.
Vårda dina sår och smeka din yta, din hud.

Du är så vacker att det gör ont.
Jag skulle så gärna vilja sätta mig närmare dig men jag vågar inte.

Du är så taggig och jag är rädd att du spräcker min bubbla.
Du är så taggig och jag är så mjuk.




Fri vers av Nhero
Läst 578 gånger
Publicerad 2005-08-27 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nhero
Nhero