Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hittar verkligen inte tillbaka till min skrivande ådra. Jag har försökt o tvingat fram orden men utan verkan. Det blir knackiga meningar och överflödiga ord. Ingenting att lägga tid på.


Saknar dig

Vart tog du vägen?
Du var här för en kvart sedan.

Jag hittar inte dig.
Jag letar oroligt.

Varför har du lämnat mig?
Var du inte nöjd?

Alla mina ord och tänkar.
Var de för simpla, enkla?

Jag känner mig som ett stort hål.
Du fattas mig.

Jag trodde att det alltid skulle vara vi.
Nu står jag ensam, jag saknar dig poesi.




Fri vers av Nhero
Läst 645 gånger
Publicerad 2005-11-30 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nhero
Nhero