Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan av att ha moppe och hur den ska funka och så.....


Mopeden

Jag har en moppe. Det är min vän. Skaffa en du me vet jag, så kan vi rejsa sen. Moppen ska va fin och gå bra. Sen äre bara att köra varje dag. Om du råkar krascha fåru åka hem, och göra den lika fin igen. Om moppen låter mycket, fåru väl minska trycket. Om du på moppe-träff drar, ska moppen glänsa, så ingen annan pris-chans har. Moppen ska va laglig på alla vis, så den inte hammnar hos nån polis. När jag skaffat bil och körkort sen, får väl barnen den. Moppen jag menars så klart. Visst é det underbart!




Prosa (Novell) av Spekatylyx
Läst 586 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-10 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spekatylyx
Spekatylyx