Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förvrängd text. Från vad? Skriv en komentar så jag ser om du listat ut det....


Känslorna är många

Du kanske tror att i din närhet
är allting problemfritt

Du vill att du också ska ha det problemfritt
men tro mig, det är inte lönt att sträva efter det

Kolla på din närhet.
Det är trångt där nere

Du är lycklig hur som helst
vare sig du vill det eller inte.......
.....(du vet bara inte om det än)

Känslorna är många,
känslorna är många

Djupt där inne
finns härligheten

Vakna och Upplev

I motvind rusar
tankarna i onödan

I själen
är jag mig sjäv

Känslorna är många




Fri vers av Spekatylyx
Läst 469 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-30 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spekatylyx
Spekatylyx