Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte vad som får mig att känna såhär men jag tycker ialla fall mycket om dig !

Jag vet inte varför det blev såhär
varför jag håller din hand och fnittrar oavbrutet
till något dumt du sa
Jag vet inte alls varför jag tillåter dig
Att ha din hand innanför mina byxor
Eller varför jag vaknar upp med din arm runt min midja
Jag vet inte hur det kommer sig
Att jag tillåter mig själv
Att tycka som jag gör
Hur jag lyckas längta i timmar
Jag vet inte varför jag inte ser det fula i dig
Ser bara det vackra
Det som ingen annan än jag ser
Jag vet inte varför mina kinder bränner
När jag tänker på inatt
Jag vet inte hur det kommer sig
Att jag nuförtiden alltid är lycklig och skrattar
Jag vet inte vad det är för fel på mig!
Varför jag mår så bra!
Det är en sådan konstig känsla...
Jag vet inte varför
Jag har börjat intressera mig för kärleksfilmer
Musik med Kiss me Hold me tight love me love me yeeeah
Jag vet inte alls vad som hänt med mig.
Jag kanske inte vågar kalla det kärlek,
Men du är det nog.
Det är något med dig som får mig såhär...
Totalt...
Överlycklig!




Fri vers av Herself
Läst 333 gånger
Publicerad 2007-01-10 18:43



Bookmark and Share


  Kameleont
Mmmm, denna tycker jag väldigt mycket om. Som kärleken är och som kärleken gör en till =)
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Herself
Herself