Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här dikten ligger några månader före sin tid. men jag publicerar den ändå.


Vårvinterbruden

En snödroppe kämpar i vårvinterns bistra,
mot makter övermäktiga.
Den böjs, men så åter den gnistra
i färger underbara.
Vit mot det vita och så lite grönt,
Vårens vackra vinterbrud.
Hon stråla i snön så underbart skönt,
Den första blomman från Gud.




Fri vers av pastorn
Läst 527 gånger
Publicerad 2007-01-11 19:53



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Mycket vacker, speciellt sista raden.
2007-03-03

  Lillasyster F
Ja, det måste vara därifrån blommorna kommer!
Jag har ett helt gäng med under i rabatten redan.
2007-02-15

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Underbart vackert:)
2007-01-16

    ej medlem längre
En mycket fin liten vår/natur-bild,
en text man blir lugn av
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

pastorn