Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag frågade och kände mig lätt. Det var något som darrade med bedjande ögon. Vad det du.


Skymundan

Källartexten vad vek.
Men jag undervek.
Klarnade för en stund.
Stundom såg jag.
Fjällen att dom tog.
Klargjorde fint.
Att man hade tanken.
Man tänkte vidare.
Och sa.
Visan vad en tvist.
Lärkan sjungde.
Och du var vis.
Men kärleken brann.
Att man undervek något.
Det var mätt.
Att säga små ord.




Fri vers av Cannes
Läst 324 gånger
Publicerad 2007-01-11 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cannes