Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min rosa värld

Jag tar av mig mina slitna jeans och min lortiga tröja.
sträcker mig ner och knyter upp mina skor.
ta på en lång vit sidenklänning, och ut växer vackra rosa vingar.
Jag flyger över ängar, jag flyger över hav.
ser onda.
ser goda,
ser vackra,
ser fula,
ser kärlek,
ser hat.

Men när jag landar, ser jag en flicka som behöver ömhet, kärlek och respekt.

Jag ser min spegelbild




Fri vers av NannaAuroraMaj
Läst 338 gånger
Publicerad 2007-01-12 21:33



Bookmark and Share


  Therés
Underligt och förbannat bra skrivet
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

NannaAuroraMaj
NannaAuroraMaj