Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad bär du på ?

Vi ryggar inte för
elden

Det är vi
som gått igenom
alla eldar
och utbränd
är bara ett svagt ord

Själens ryggsäck
försvinner inte




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 510 gånger
Publicerad 2007-01-12 22:27



Bookmark and Share


  DanSan
********************
Förlåt mig Ola . . .

Skrev per i min iver . . .

Ber tusen gånger om ursäkt!!!

Dan, med all respekt!!!

**********************
2007-01-13

  DanSan
*****************************

Här vardet sanningar och ingen visa!

Och Naturligtvis har du rätt Per!!!

Spåren i våra själar vittnar om att vi

har levat för det vi trodde var rätt och

riktigt, utbränd är bara ett annat ord

för att vi hadde hopp och tro på att

livet faktiskt är något väldigt stort!

Och inte ska vi kassta bort det!

Men alla de där eldarna får oss att

sakta gå vidare . . . det tar tid men

vägen mot horisontens slut är något

vi alla vandra mot/till!!!

Själar i evighetens omlopp!!!

Allt det bästa till dig Per, Dan

Den här dikten blir ett bokmärke!!!

*****************************
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan