Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasivärlden


Hej kära dagbok
ännu en dag i såkallade Fantasivärlden,
där fanns det Krokofanter I flera raser.
Vissa var gula vissa var blå men rosa var
ändå finast ändå.jag red på en krokofant
bort mot solnedgången,jag åkte ruschbana
på så kallade regnbågen.
jag badade i glass med mina vänner,
jag hade choklad-glass på hela kroppen,
men det gjorde inget för jag bara slikade av det.
I fantasivärlden är alla bästa kompisar med alla.
Nu måste jag sova,Kära dagbok.
Puss och hej från Fantasivärlden.




Fri vers av Mathildan
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-01-13 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mathildan
Mathildan