Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack min riktiga ängel för din närvaro.

jag har sett flera änglar i mitt liv
men det är så märkligt att ingen
liknar dej,skillnaden är så stor
men ändå så liten.

alla andra ..

är gjorda av

plast.

men du är så äkta.

tack min riktiga ängel för din närvaro.




Fri vers av Mathildan
Läst 318 gånger
Publicerad 2007-01-13 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mathildan
Mathildan