Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet inte vad jag ska säga......


kärleksdans

Två starka armar, flätade runt min kropp.
En dröm där ingenting säger stop.
Två läppar som smeker, hudens flarn
en tunga som slickar i sig droppar
med honungssmak.

Händer som griper efter händer,
i nattens heta dans.
Bankande trummor, håller höfternas takt.
Begäret blir större, och strängen brast
Tungorna lindas, och fortsätter vår eviga
kärleksdans.





Fri vers av sachie
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-01-13 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie