Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet inte vad jag ska säga....


allt jag kan göra är att såra

Hur gör man det bäst,
berättar att det är slut?
Hur gör man det bäst,
berättar att vi går i tu?

Hur berättar man
utan att såra?
Går det att svara
en sån fråga?

Vi blir jag
Vi blir du

Det håller inte längre
allt jag kan göra
är att såra.




Fri vers av sachie
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-13 21:05



Bookmark and Share


    Camillaa
Bra skrivit!

/ C
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie