Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi var hjältar

jag minns en dag från sommaren
vi andades, vi hörde och vi såg
vi visste, vi förstod och vi levde
och det var solsken

vem lärde oss att le med ögonen?

vi fick vingar och flög den gången
vi hade klor och vi var hjältar

vi satt sen i skuggan med våra vingar
tills de blev för stora och vi tappade våra fjädrar
sen blev klorna för vassa och vi klippte av dem

men vi var ändå solsken
och vi var hjältar.




Fri vers av Julia B
Läst 504 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-01-13 23:25



Bookmark and Share


  Johnny Chow
haha coolt :D skulle också vilja flyga xD JAg skulle nog passa som superman^^ haha nee jag skojar bara xD haha men kanske en amatör karatekid xD haha xD
2007-03-16

  BlommigaSkor
Du får mig att känna mig som en hjälte:)
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Julia B
Julia B