Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråter en påhittad pappa?

Folk tror så ändligest mycket
Letar efter ännu mer
Läser vart endaste stycke
Och helt glömmer vad de ser

Randigt på söndagens skrönor
Hårda bänkar på rad
Matas de alla likt hönor
Rustas upp till nästa slag

Heliga staden i söder
Där de böjer ner på knä
Matas dom avlägsna bröder
Just som västerns fjäderfä

Smutsig och avbruten kappa
Trasig, kedjelös koloss
Gråter en påhittad pappa
Då hans riktiga söner slåss?




Fri vers av Blake
Läst 1110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-08 21:59



Bookmark and Share


    NoMi F
Från början så känner jag
jaha , men sedan kommer det
hela sanningen och lite därtill
Härligt skrivet om hur det
är i världen och även i hemmet
Fint
2006-02-11

    Louise B
Fan va vackert. Otroligt bra skrivet!
en klar femma!
2006-02-08

  Julia B
Shit. Kan ju börja med att säga att jag tycker om den och att det kan vara en av de bästa dikter jag hört. Kan sluta med att säga att den här åker direkt in bland mina favoriter.
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Blake
Blake