Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De-evolution

Kuvert

Ett papper

Hatfyllda nerver

Avsaknad av logik

Havererad sympati

Svårare är det inte, Jimmie!

Och lyckliga äro dessa fullkornsdårar

Som att jubla över att hitta sitt eget könsorgan.




Fri vers av Blake
Läst 376 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-27 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blake
Blake