Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjätte våningen

Det känns lite skakigt

När man ska åka skottkärra till
De grönklädda jättarnas imperium
Och man somnar
Omedelbart efter en liten gnutta vitt

Du kan lite skrika

Att det inte var så
Inte så här
Men du visste det hela tiden
Att vi fortfarande gör det för hand

Så ta lite klunkar

Och sov förbi
Kniven, hammaren, spiken
Och skulle du vakna
Så bara be om mera mjölk




Fri vers av Blake
Läst 394 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-13 04:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Att aldrig kunna dricka vin eller ens något med alkohol i fås här att låta som att gå miste om något. Att inte ha varit i ett visst land eller vissa länder, är säkert även det något att som gå miste om. För att inte tala om allt det där andra som en vanlig knegare inte i vidare mening hinner fylla sitt liv med eller ens höra talas om att det finns.
2023-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Blake
Blake