Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I djupaste källarvalv

I kulvert gick jag
Ensam i djupaste källarvalv


Snorig och rusig
Ensam och susig
Ensammast gick jag
I kulvert i djupaste källarvalv


Gående kom sig
Leendes mot mig
Vackraste kom du
Mot mig i djupaste källarvalv


Härligt bedrivet
Ljuvligt i livet
Vandringar med dig
I kulvert i djupaste källarvalv




Bunden vers av Blake
Läst 426 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-01 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blake
Blake