Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svimmskola

Det känns som tusen kackerlackor

Smyger in och ut

Genom fontanellen

Jag lägger mig ner på isgata

Nerkyld av lördagens månljus

Sen vet jag icke mer

Förrän du frågar

"Ska jag ringa ambulans, älskling?"

-Nja... anticimex kanske.......




Fri vers av Blake
Läst 403 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-03 12:09



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
mången är det som har åkt ambulans men få är det som har skrivit om upplevelsen, jag tycker det är bra att du gör reklam för utrotning av skadedjur, men de största skadedjuren är väl ändå vi själva? Undrar vem man ringer då? Polisen? Millitären? Främmande makt?
Jag tycker texten känns såväl inspirerad som inspirerande.
2011-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Blake
Blake