Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupt

Från kantiga fönster
Kan jag se ett berg
Ett berg av sopor
I märkliga mönster

Från toppen av backen
Kan jag se ett hus
Ett hus av murbruk
Jag vänder på klacken

Och tänker att faktiskt
Så jag ser precis
De båda från där
I mitten, så praktiskt!




Bunden vers av Blake
Läst 402 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-01 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blake
Blake