Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten sparv i obalans

Men se på den lille spillevinken
Som hoppar och sträcker och svär
Jävligt illa uppfostrad
Säg nu till honom
mamma!
Annars gör vi det!
Du ska inte tro att han kan hålla på så här.


Njaeeae....
Asså kärringjävel
Nu var detta inget ohyfs
Och inga särskilt medvetna könsord
Men min son har epileptiska anfall


Så ta dina jäkla principer och ideal
Och sätt dig långt bort härifrån.
Ta gärna med dig resten av dina idioter.




Fri vers av Blake
Läst 437 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-05 01:35



Bookmark and Share


  queenia
ja du

det är sällan som människan tänker till
när man ser någon
så ohyfsad
så denne ligger ner på marken
kanske blödande, kladdig

kanske med ryckningar...

finns många funktionsnedsättningar och sjukdomar
som kan se och låta illa!

...

stark text!
2010-11-05

    Jupiter
Påminner mig om en liten parvel jag träffade på i en lekpark när jag lekte med min kusin... visst är det fruktansvärt hur tidigt vissa lär sig ord som man själv inte tidigare hört...!?
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Blake
Blake