Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sjöng

Jag sjöng en visa om lyckorus
Om längtan och sol på en duva
Och duvan kvittrade kärleksbrus
Belevad i livmoders luva

Ack, gick jag vilse på lyckogrus
och visan blev tomhetens gruva
Jag sjöng en visa om lyckorus
Men du blev förtärd av en druva




Bunden vers av Blake
Läst 383 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-15 02:46



Bookmark and Share


  queenia
du kan ord! Mycket bra skaldat!
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Blake
Blake